2009-06-01

Slavnost (19. 06. 2009)

Přátelé, kamarádi, všichni mí blízcí i vzdálenější. Pro mnohé z nás je to k neuvěření. Nebo teda aspoň pro mě! Doopravdy letos uplyne dvacet let od chvíle, kdy škaredé, zmuchlané, řvoucí a jinými způsoby podivné dítě mého jména vyrazilo z lůna matčina vstříc světu kulatému. Co čert nechtěl, z tohoto škvrněte vyrostl škaredý, zmuchlaný, řvoucí a jinými způsoby podivný exot, který by Vás tímto rád pozval na oslavu výročí svého vzniknutí. Ta se bude konat na místě opředeném mnoha příběhy a vzpomínkami, na naší chaloupce pod Dílama (tutaj). Program je jasný a dopředu relativně dobře známý - začne se velkým množstvím alkoholu, k dispozici rozhodně bude plný soudek píva, proloží se to grilováním, k poslechu bude hrát notebook, ale ani o zvuk kytar ochuzeni nebudete, bude možnost si zapět oblíbené lidové písně nebo si popotáhnout příjemného dýmu skrzevá šlauch bublinkové dýmky a samozřejmě nás také čeká utkání ve fotbale a rugby, kde půjde nejen o výhru, ale také o jizvy a čest! Překvapení by se jistě pokazilo, bylo-li by prozrazeno, takže vyčkejte času, husy, třeba nějaké bude. Ale pozor, letos to, mí drazí, nebude jenom tak! Abychom si to celé lehce okořenili, rozhodl jsem se vyhlásit téma, jehož dodržení je poměrně esenciélní, a bude tedy striktně kontrolováno! Tématem párty jsou:

ŠÍLENÉ ÚČESY!

Prosím proto veškeré účastenstvo, aby přirozené ochlupení svých drahocených hlaviček stylizovalo způsobem extravagantním až nevšedním, čehož důsledkem bude velké množství zábavy, což si samozřejmě přejeme!

Na závěr dovolte jen několik technických detailů: Místo na spaní nelze zaručit žádným způsobem (nejste-li mnou či mou drahocenou přítelkyní), tedy takový stan je poměrně dobrou volbou. Příjezd autem je možný, parkoviště pojme i více vozů najednou. Občerstvení bude, to sice ano, avšak pokud s sebou něco vezmete (skupenství pevné, kapalné, plynné, do dalších bych asi nešel), není možnosti, že by to zůstalo nevyužito.

Inu, věřím, že jsem poskytl veškeré informace, co mi ležely na sérdci. Těším se tedy již v tuto chvíli, že se uvidím s co největším množstvím z Vás :) Mějte krásný den, s pozdravem

Cenzanni

1 komentář:

Štěpán řekl(a)...

zdravím kolegu žurnalistu, ten tvůj blog je fakt gurmánský, asi si ho budu muset přečíst:)